Welkom op de website
van groep 5/6

 

Veel plezier met het bekijken van onze site.


Groep 5/6 is een lieve, vrolijke groep kinderen met veel energie. Juf Elma en juf Sabine zijn de juffen.
We gaan er een gezellig en leerzaam jaar van maken.

CONTACT:
Natuurlijk vinden wij het belangrijk om samen met u als ouder af te stemmen wat uw kind "nodig" heeft om zich zo goed mogelijk te ontwikkelen. Vandaar dat u altijd welkom bent voor vragen/ opmerkingen of een gesprek. 

Voor korte mededelingen of vragen kunt u ons e-mailadres gebruiken, dit is:
elmaoudhof@saamscholen.nl

KLASSENSITE:
Op deze site staan belangrijke gebeurtenissen, foto's en informatie over het onderwijs in groep 5/6. Op deze manier willen we graag ouder en kind op de hoogte houden.​

AUGUSTUS 2018
De eerste week is alweer voorbij, dat was erg gezellig om elkaar weer te zien en te spreken. De kinderen zijn weer volop bezig met Covey doelen op te stellen en ook zijn zij leider geworden van een taak in de klas. Komt u maar eens kijken naar de lijst van leiders en hun verantwoordelijkheden.

Ook heten we Dina van harte welkom in groep 5, zij komt de tweede week bij ons in de klas erbij!

OKTOBER 2018
Na de herfstvakantie mogen wij weer een nieuwe leerling in groep 5 verwelkomen. Soumaya, heel erg leuk dat je bij ons in de klas komt. Dat vinden wij erg gezellig!Nieuwtjes

eindejaarsviering
Wat een gezelligheid weer!
Sinterklaasviering
Nationaal Schoolontbijt
Ook dit jaar hebben we als Gezonde School weer meegedaan aan het Nationaal Schoolontbijt. In de klas hebben we met elkaar genoten van een heerlijk ontbijt.
bezoek bibliotheek